Login

logo_twitter_full
Volg ons op Twitter

Rode Kruis week 2015 (12 t/m 20 juni)

Tijdens de Rode Kruis Week vragen we aandacht voor onze activiteiten in Nederland. Dit jaar collecteren we om zo veel mogelijk mensen EHBO- en reanimatiecursussen te kunnen geven. Wist jij dat slechts 1 op de 30 mensen kan reanimeren? Het Rode Kruis wil dat iedereen elkaar kan helpen in geval van nood. Dankzij jouw gift voorkomen we dat 'ongelukjes' uitgroeien tot persoonlijke rampen.

Het Rode Kruis helpt in Nederland. 33.000 Vrijwilligers staan klaar om mensen te helpen als het nodig is. Met noodhulp, burgerhulp, evenementenhulp, EHBO en activiteiten waarmee we mensen willen voorbereiden op een noodsituatie. Vanuit vrijwilligheid en menslievendheid. Het Rode Kruis is met ruim 250 lokale afdelingen altijd dichtbij. Ook in jouw buurt. Steun ons werk of word vrijwilliger.
Dus geef aan de collectant, of doneer online (https://doneer.rodekruis.nl/collecte) 

 

Carry Me

Het nummer Carry Me is geproduceerd door het Nederlandse Rode Kruis. Het lied is speciaal voor ons geschreven door Tjeerd van Zanen en wordt gezongen door Jennifer Lynn. Zij werkten om-niet mee aan de productie. Carry Me brengt onder woorden waar het Rode Kruis voor staat. We zien dit nummer als óns nummer. Door het nummer te downloaden via itunes, voor een klein bedrag, kunt je het Rode Kruis en de vrijwilligers ook te steunen.