Login

logo_twitter_full‚Äč
Volg ons op Twitter

Ingelezen Wegwijs nu ook te beluisteren in de bibliotheek Wijchen

In nauwe samenwerking met de bibliotheek Wijchen en in het kader van ‘de huiskamer van Wijchen’ en het Rode Kruis (afd Wijchen) heeft de bieb voortaan een zgn ‘luisterplek’ waar de Ingelezen Wegwijs op CD ook te beluisteren is.

Door middel van een bijdrage in de afspeelapparatuur hoopt het Rode Kruis bij te dragen aan diegenen, voor wie het lezen van de Wegwijs niet of erg lastig gaat.

Vrijdagmiddag 20 november jl kon men in de bibliotheek Wijchen aan de Campuslaan hiermee kennis maken. Berna, Magda, Rolien en Ingrid verstrekten informatie aan de bezoekers van de bieb en deelden brochures uit. Ook kon men luisteren naar de ingelezen Wegwijs op CD. Al met al een geslaagde middag met nogal wat belangstelling.

Het inlezen van de CD wordt, in samenwerking met Dedicon Grave, verzorgd door een aantal vrijwilligers. Zij lezen om de 14 dagen, het gehele jaar door, de edities van de Wegwijs in (foto). Dit gebeurt in een geluidsarme ruimte welke door de Wijchense Omroep ter beschikking wordt gesteld.

Wij hebben al een abonneebestand, die geheel kosteloos deze CD om de 14 dagen via de brievenbus ontvangt. Mocht u geïnteresseerd zijn of kent u iemand voor wie het lezen van de Wegwijs niet of lastig gaat, neem dan contact op met de coördinator sociale dienstverlening van het Rode Kruis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 024-6417518

 (03-12-2015)