Login

logo_twitter_full
Volg ons op Twitter

Contact

Secretariaat

Heeft u vragen of wilt u ons wat laten weten, dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Rode Kruis afdeling Wijchen
Valendrieseweg 8
6602 GK Wijchen
Tel: 024-6411078
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of on-line contact


Coördinatoren

Heeft u een gerichte vraag of mededeling voor een van onze bestuursleden, docenten of coördinatoren dan kunt u contact opnemen via de volgende emailadressen.

Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie en voorlichting    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hulpverlening bij evenmenten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inlezen wegwijs, Telefoon cirkel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Logistiek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webbeheerders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cursussen en opleidingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

Aanvragen

Voor een aantal specifieke aanvragen zoals het aanmelden als vrijwilliger of het aanvragen van hulpverlening voor een evenement vragen wij u vriendelijk gebruik te maken van daartoe beschikbare contactformulieren. Deze vindt u in het contactmenu.

From Address: