Login

logo_twitter_full‚Äč
Volg ons op Twitter

EH(BO) bij Wandelletsel

Het Rode Kruis afdeling Wijchen biedt cursussen en de jaarlijkse bijscholling Eerste Hulp aan wandelletsel aan:

Cursus wandelletsel

Mocht je ook willen meehelpen op de blarenpoli dan moet je in het bezit zijn van een EHBO diploma met de aantekening wandelletsel. Ook in 2016 wordt een cursus EH bij Wandelletsel georganiseerd voor mensen die in het bezit zijn van een EHBO diploma. Tijdens deze cursus wordt uitgelegd hoe je de voeten kunt afplakt om blaren (of extra blaren) te voorkomen en hoe je wandelblaren behandeld. De cursus wordt op 2 dinsdagavonden van 19.30-22.00 uur in ’t Mozaïek te Wijchen.

De cursuskosten zijn 35 euro (incl. lesmeteriaal). Indien je meehelpt op de blarenpoli Wijchen krijg je korting op je cursuskosten. Als je 10 uur of meer meehelpt is deze cursus gratis.

Bijscholing wandelletsel

Wil je weer meehelpen met Blarenpoli in Wijchen dan is het verplicht om deze herhalingsles jaarlijks te volgen. Deze les is bedoeld voor iedereen met en EHBO diploma. Men kan zich inschrijven voor de lessen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De maximale groepsgrootte bedraagt 20.

Agenda EHBO bij wandelletsel